Týpek..

Týpek..

Anotace: .. jenž

Týpek, jenž třískl růži pěstí
oběma nohama pevně stoje
chloubou pak jako chřestýš chřestí
a břichomluva z téhož zdroje

je vskutku veleimpozantní
jed blije těžko stravitelný
z něhož už stejně zrak mu matní
jenž na květ vrhá pohled skelný

jako bez sebe blábolí dál
fackuje růži, vždyť sil má dost
své mistrovství prý neuhlídal
zvopákne vše jen tak pro radost

ještě jednou, ať růže sype
lupenů kořist v závrati
v zbabělství bez limitu týpek
ví, že růže.. úder nevrátí
Autor Petbab, 22.12.2009
Přečteno 232x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, susana načeva, Zefi, strawbery, Psavec, Holis, hašlerka, Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

razítko na koment Psavci a poklona tvojí básni

08.01.2010 20:56:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Velmi pěkná básnička, ale toho týpka pošleme někam do Krabí mlhoviny či do M31.

22.12.2009 22:15:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí