NOC UŽ UTKÁVÁ

NOC UŽ UTKÁVÁ

Anotace: /a věří není umlčená, jenom spí... jenom spí./

Noc už utkává ve své náruči
jen stínům , není pomoci
jen střípky tmavé noci
hvězdy jak smrt kosí
nikdy nepřestává
to se nestává

Noc už položila svoje křídla
anděl už nelíbá
když ze slov a stínu
se ze snů snášela
nepřizná svou vinu
nikdy nemává
nikdy neodchází

Po tichu zas odejdu
za sebou dvířka zaklaplá
vím,víc už nenajdu
ta růže zvádlá
v noci která utkala
věří,není umlčená
jenom spí
JENOM SPÍ.......
a tak jí PORUČÍ....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.12.2009
Přečteno 242x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Juraj Hrom, susana načeva, Psavec, Holis, hašlerka, modrá..., Mbonita, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí