Zase přijdou Vánoce

Zase přijdou Vánoce

Anotace: zase přijdou Vánoce..

Zase přijdou Vánoce

Zase přijdou,
Stromy padají
Za oběť
Lidské touhy
Na úkor přírody
Do nebe volajícího…..

Tam na nebi
Hvězda září
Zvěstuje Vánoce !
V Betlémě zrodil se
Kousek před dvěma tisíci lety
Syn Nejvyššího…..

Posel života věčného
Konatel dobra
Odpůrce zla, nenávisti
Jeruzalémem světlušky tančí
Ukazují cestu ke spáse
Ve vší upřímnosti…..

Kdo věří,
Dojde rozřešení
Za lávkou Eden
Na dohled,
Avšak propast,
Není přes ní most…..
Autor v.hercik, 22.12.2009
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí