Sníh

Sníh

Anotace: po roce vánoce

Sníh taje mi pod nohama
vítr na širé pláni skotačí
opět je tu čas vánoční
a jdeme na jehličí.
Les mi příjde jako náměstí
všude kopy lidí
nehledájí dárky,
ale stromek vánoční
nebo jen jehličí.
Tolik tradicí se svátky se pojí
lidé je často dodržují
Proč? sněhu každý rok ubývá
zima je často blátivá
na ježíška skoro nikdo nevěří
i když se rodiče snaží.
A proto ani letos nebudu mít jiné přání
než jen to ať nám pádá.. padá sníh.
Autor MFNL, 22.12.2009
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí