Cestování

Cestování

Anotace: Docela ráda cestuju, hlavně přes noc...

Cestuju busem, strnule sedím.
Do černě noci nesměle hledím.
Spící krajina něžně se míhá.
Jeden pocit s druhým ve mně se míchá

Přemýšlím nad tím, co kdysi bylo.
Jak se nám s chutí, vesele pilo.
Přemýšlím, jaké to bude až přijedu zpět.
Jak moc se změnil můj nynější svět.

Jedeme klidně, auta nás minou.
Pořád si zpívám, každou jinou.
Melancholie a vzpomínky se linou.

Neznámá krajina venku hned mizí.
Bezpečno ze známá je mi tu cizí.
Je tu krásně, však česko je ryzí.
Autor Ezra, 22.12.2009
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí