Předvánoční

Předvánoční

Anotace: hlavně bez nervů a v pohodě

Vánoce, to slovo dýchá
na každého z nás,
já se směji, žena vzdychá
děti mají trans.

Týdny dva, co byly zpátky
loupaly se ořechy,
pak začaly u nás zmatky,
sníh napadl na střechy.

Letos bude možná bílo,
zabili jsme pašíka,
slivky dost se vypálilo
takže žádná panika.

Celým bytem zavoněly
plechy plné cukroví,
Aspoň druhů deset chtěly,
kam jej daly? Nepoví.

Stromeček je na balkónu
ještě koupit kapra,
vygruntovat půlku domu
k tomu schody z patra.

V talevizi nám zas řádí
Santa Klaus - jak Žižka,
slovo české nás pohladí
vždyť my máme Ježíška.

Všechno máme nachystané
i dárky jsou ve skříni,
k pohodě je všechno dané
Štědrý den je v předsíni.
Autor starim, 22.12.2009
Přečteno 450x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slivky dost se vypálilo :-D boží!

24.12.2009 09:46:00 | Roman.Tycka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí