Going under...

Going under...

Anotace: (23.12.2009)

"I'm going under"
zní mi v hlavě
od chvíle
co jsme se drželi za ruce...

"I'm going under"
skvělá písnička
vzpomínky na skvělý lidi
z kapely...

"I'm going under"
zjevuješ se mi před očima
dnem i nocí
vysvětlení?
pro to není...
Autor B.a.r.b.a.r, 23.12.2009
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Helena Buchtová, Bíša, Nussichoco
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

protože
protože,
i když
je všeho příliš
a Ty vstoupíš
do lo(u)že:
na všechno prostě není
zpropadené vysvětlení...***st

23.12.2009 00:29:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí