Všechny vynálezy světa

Všechny vynálezy světa

Anotace: vše vymyšleno

Všechno je postaveno
Vše vybudováno a není nic co by neexistovalo
Vše je vynalezeno
Všechno vymyšleno a není nic překvapujícího

Markantní devítihlasá bunda Olaf u popelnice
A mrtví falešní brouci kteří se nekřižovali,jenom rezli
A skleněný lilek defraudující u modrého srdce na papírovém talíři
A pohled vržený dál podél té delší západní zdi
spatřivší část nočního města v prodejně žlutých kostek
Obohacen až k zesílení

Tápe v zrcadlení na tlusté hranici kýče a skorokýče
Ale jak říkám-všechno je již vymyšleno-
kruhola
neklanoid
tapetér
jerzyovač
trlovadlo
nejistič
skupinor
ječedlo
chemidlo
uchorka
nelyže
antibota
šiškovejcér
protisměrný nenavíječ
parní klízedlo
zelenovadlo
přibahňovač
urvadlo
přiruční mrkátko
halový tanynač
podstolní ležedlo
nevěšeč
klouzač
mlčítko
sedmihelník
motykohrábě
teplostudenor
projevítko
nekouskovač
Autor Mrášnivor, 23.12.2009
Přečteno 455x
Tipy 3
Poslední tipující: sailorr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí