Jarek a TY

Jarek a TY

Anotace: život je pes

Chtěl jsem Tě sbalit už minulý rok,
ty jsi mě nechtěla a tak jsem šel.
Letos jsem zase ochutnal lásky mok,
kámoš mi ho rozlil, plnit jsem ho neměl.

Když jsem se to dozvěděl,
měl jsem náladu pod psa.
Byl bych radši, kdybych to nevěděl,
kámoš si na můj účet hopsá.

Vím, že nejsem tvůj typ,
dávno už to dobře vím.
Mám po tobě v srdíčku vryp,
o takové jako jsi ty jenom sním.

Takových jako jsi je málo,
o takové slečny každý stojí.
Co se s tím Světem stalo,
že se vás ze začátku každý bojí.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí