* P Ř Á N Í *

* P Ř Á N Í *

Anotace: ;;;;;;;;;;

* ; * ; * ; * ; * ; * ; * ;
*Hojdá všichni Lidičkové*
*Jezuch ať vás obdaří*
*Ať nácky řádně našťouchnete*
*V klidu potom spočinete*
*Na známé o5 vzpomenete*
*Stromečkově mějte se*
*Kostí z kapra střežte se*
*Občas tropte hlouposti*
*I to patří k žití*
*Ňáký dobrý pití*
*Ať nemá nic chybu*
*V ničem žádný háček*
*Lidem dobré vůle všem*
*Přeje s.g.báček*
; * ; * ; * ; * ; * ; * ; *
Autor Báček, 23.12.2009
Přečteno 295x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, Pevya, brooklyn, labuť, Psavec, Nussichoco, Uhel pohledu, hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tmavý či světlý , jaký pak jsi Uhel

24.12.2009 01:05:00 | Báček

Tip...ale jen za ten závěr...:-D

23.12.2009 14:52:00 | Uhel pohledu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí