V tom čase Vánoc

V tom čase Vánoc

Anotace: Když je člověk dlouho sám, může to tak dopadnout. Není to můj případ ;-) (Pro někoho možná drsné)

V tom čase Vánoc
dopřeji si lepší alkohol
a teplou vanu
těším se na noc
nadělil jsem si gumovou pannu

Konečně na Vánoce nebudu sám
nejprve ji nafouknu
a poté ho tam dám

Popíjím Metaxu
a pivo plzeňské
vytáhnu svou flaxu
a dám jí do gumové ženské

Kamarádi chodí do kaváren a pivnic
mají své dámičky však sexu né víc
Tak jsem tedy v klidu doma spokojen
v klidu spokojen a ukojen.
Autor Jarin Kalin, 23.12.2009
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí