Život v pohádce

Život v pohádce

Anotace: je krásný

Život jako v pohádce,
musí být krásný

Zlo bojující proti
dobru,
které tak či tak zvítězí

Proč je náš život
krutější?

Realita,
která tady vládne
unáší to pěkné

Sráží nás k zemi

/Jak věřit v lepší zítřky,
když se probudím a je dnes??/

Princezny marně čekají na rytíře,
na bílém oři

Kde ti jsou?
Vymřeli po meči?
A nebo je to obráceně?

Představit si princeznu,
jak zachraňuje prince
z šípkového trní
s mečem v ruce

Kdo ví jak to v té pohádce
bylo

Když je člověk malý věří
v život pohádky,
pozdější zkušenosti a realita,
dává vědět o čem je svět

Tak perme se sním,
i když to někdy nejde,
ale bohužel život jde dál,
nevrátí se do dětských
let pohádky
Autor Lenullinka, 23.12.2009
Přečteno 359x
Tipy 14
Poslední tipující: jammes, Patrik Mališ, Megalo'R, Agniezka, ilona, Pythonissa__, padající do neznáma, Petbab, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST.
Absolutně zaslouženě!
... ještě, že ty pohádky jsou! ;)

16.01.2010 14:04:00 | Pythonissa__

Ještě, že ty pohádky máme, dávají nám směr, jak přežít ten horší reálný svět.

15.01.2010 13:48:00 | hypertenze

krásná st

23.12.2009 22:09:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí