Blázen

Blázen

Anotace: Bláznem pro blázny...

Ó blázne, pro tebe nikdo ódy nepíše
všichni schovávají se pod průměrnost
Ó blázne, pro tebe nikdo slzy neroní
úspěšně skrívajíc jejich ran záměrnost

Co potom že dokážeš jezdit na bouři
Co potom že dokážet pět lásku o moři

ó blázne, potácíš se stále v pasti
a nikdo z nich nepodá pomocnou ruku
Ó blázne, zakopaný zlostnými pohledy
od opovržením slepeného lidí shluku

Co potom že dokážeš plakat pro jiné
Co potom že dokážeš poznat ty nevinné


Řekni, proč jsi smutný..?
Blázne, vždyť tys ten jiný..!
Snad jen láskou vinný...
Autor rozkap, 24.12.2009
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí