Jen tak o Vánocích

Jen tak o Vánocích

Anotace: Kostrbatě rýmovaná vánoční pocitovka:-) http://www.youtube.com/watch?v=y7gckaJV-to

Sbírka: Třesky plesky

I mé srdce ztichlé
pod nátlakem
vánoční atmosféry
trochu jihne
za zvuku koled
taje jako led
vzhůru do nové éry!

Ač jsem trochu naměkko
není to smutkem
ten je dnes daleko
cítím se příjemně
i všední světabol
dnes ustal ve mně

Rád oslavím Vánoce
mají pro mě hodnotu
když z mého nitra
zahnaly prázdnotu
nebudu psát smutnou báseň
ale napustím si
z radosti lázeň

I s láskou nesnáze
zahodím za hlavu
stejně ještě mockrát
si v nich zaplavu
dnes mi stačí ke štěstí
jen tak mít rád
a tak nechávám ve mně
dál ten pocit plát

PS:
Hezké Vánoce,
mějme se rádi,
ve stáří i mládí!

:-)
Autor Matty09, 24.12.2009
Přečteno 564x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, susana načeva, Lioness, Sidonie89, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí