Smrt

Smrt

Anotace: Smrt těla a zmrtvýchvstání duše.

Život je odporný, život je běs,
takovou tíhu bys stěží snes,
smrt je teď pro tebe vysvobození,
neměj ty řeči, že to tak není,
na tebe došlo, tys vyvolený,
tak nebuď smutný, nutný to není,
odcházíš do světa, kde lásky je plno,
neb všichni prošli si tím čím ty, ano,
teď budu pro tebe úplným volem,
i když jen našel jsem, kde je ten problém,
tak se tý smrti zas tolik neboj,
pak teprv řeknu ti, žes pravý geroj
Autor Sapphire, 24.12.2009
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí