Život

Život

Anotace: o tom jak to chodí...

Proč se mi zdá že každý zlý
má větší šťěstí než ostatní.
Má všechno řád svůj vlastní mít
měli by se lidi líp,
ale nejde pořád jenom snít,
že dobro nad zlem má vždy zvítězit.

Máme šanci na tom světě vůbec změnit něco k lepšímu.
Nebo můžem jenom sedět a skládat loďky z papíru.

Zavři oči a poslouchej
uslyšíš přání,
která nejdou vyplnit.
Zavři oči poslouchej
tolik nářků kolem tebe
hodlaj tvoje srdce zaplnit.
Autor T.e.r.i, 24.12.2009
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máme šanci na tom světě změnit sebe..svůj postoj k sobě i k životu..a ostatním..-..milovat a radost rozdávat:o)

24.12.2009 11:27:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí