24.12.

24.12.

Anotace: ...

Jako každý jiný plním
žaludek a nad
zdobeným stromkem
strojím zlaté úsměvy
překvapení
v tomto
čase oslavujícím
pohodu a plánované zázraky

Poslouchám Kryla a při zapálené
svíčce si rovnám záda
nebičován svědomím
nepřemýšlejíc nad Rybou
Piji a ze zdi
tlumočím si výraz opitého barda
namísto Kříže
Snad vydržím protáhnutý
do přístích Vánoc kde
nastanou oslavy naší lásky...

Objetí se nevyhne nikomu
na karnevalovém plese
u vánočního stromku
Autor tukiy, 24.12.2009
Přečteno 288x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, susana načeva, Holis, hašlerka, labuť, zenge, Robert Thomas, Sweet KiWi, Andrea Vatulíková, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST i za Karla

25.12.2009 09:26:00 | zenge

To poslední dvojverší je geniální.

24.12.2009 22:07:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí