Lucienne II.

Lucienne II.

Anotace: ...............

Mezi mořskými útesy
tančíš v čokoládové pěně
šelmičko z Thedasu
bájné země

pohledy tygří
oči tvé tě prozradí
poznám vám tebe
v temném zatmění slunce

kolem mě
žraloci krouží
havrani moře
nikdy více…

slyším v mušlích

Tvé kroky se blíží
písek křupe
v závoji zahalená přicházíš
dvě barvy
ve kterých jsi skrytá
černá jak saze
oranžová jak slunce
čekám, co přijde….
Autor Vlk v rouše, 25.12.2009
Přečteno 238x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, její alter ego, padající do neznáma, Sýkorka07, LeeF, Holis, kikis, labuť, Laivindia, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde...

07.01.2010 13:31:00 | enigman

Nabitá smyslností a kouzlem...tleskám!

25.12.2009 19:57:00 | labuť

pěkný...

25.12.2009 09:32:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí