Vyznání

Vyznání

Anotace: ...s trochou bolesti v sobě

Velkou bolest mi v nitru působí Tvá slova,
přála bych si Tvoji bízkost, zbytečné je se opakovat.
Nemohu zapomenout na Tvé rozzářené oči,
po dlouhé době se ve mě rozlil krásný pocit.
Proč strach nedovolil srdce otevřít?
Vždyť trápím se láskou,ta hoře jsou můj hřích.
Vím,že nikdy mi už nezašeptáš mé jméno,
pro mě je Tvé srdce již uzavřeno.
Nešťastná trápím se nad tímto osudem,
proč nemohu Tě zváti svým pokladem?
Autor Zuzanka.D, 25.12.2009
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí