Halucinace

Halucinace

Anotace: z vlastní zkušenosti se píše nejlépe...

Síly mi zbývá
jen na pár chvil.
Ráno si přivstat,
otupit smysly.
Odvázat dravce,
zpomalit čas.
Nechat vás splynout,
proč jste tu zas?

Poslouchat hlasy,
vidět bludy.
Chtít dojít k nebi,
nevědět kudy
Zastřelit dravce,
a zrychlit čas.
Halucinace,
proč jste tu zas?

Trochu si loknout,
ve tmě si ležet.
Zapálit svíce,
nechat vás běžet.
Neslyšet hlasy,
a zabít bludy,
konečně usnout,
konečně navždy.
Autor ShavoID, 26.12.2009
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: l'âme, simsa, 4LJFilip, ziriant, susana načeva, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí