Chachachá

Chachachá

Anotace: výsměch sobě samému

chachachá
zbyl mi jenom smích
je to blázna hlas, možná
křik či jen hřích

chachachá
směju se posměváčkům
hlasem blázna, trpkému
smíchu němých sumců

chachachá
smát se budu dál
až ptáci oněmí, možná
jsem jen blázna hlas
Autor humus, 27.12.2009
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí