už jen pět cigaret

už jen pět cigaret

Anotace: průjem s vidinou prázdné krabičky

jsem bídné hovno světa
jsem kostitřás co se třase
jsem ležící švihadlo
a dětské rosekané koleno
jsem sešvihanej cowboj
jsem pochcaná sláma
jsem hořící stodola
co si pěje svůj noční krém
jsem přefiklá dáda žížala
jsem unešené děcko
jsem vyvržené embryo
zapoměl jsem oči v hospodě
jsem stojící paňák
jsem hospodská odrhovačka
jsem anežka česká
co na ramenou havrany má
jsem boží posel
jsem jidášovo hovno
jsem pakoňova máma
směju se vlastnímu smíchu
jsem lítající stíhačka
jsem chuligánská vzpoura
jsem uschlej strom
rostoucí přeslička ve křoví
jsem paleta barev
jsem černobílej
jsem fotogenickej
vesmírnej superhrdina
jsem zachránce vesmíru
jsem černá díra
jsem darwinova evoluce
vysněný americký sen
jsem pokročilý člověk
jsem mořeplavec, stavitel
jsem noemova archa
a noemovo podpaždí
jsem boží vytřiprdel
jsem literární splachovač
jsem hovadské hovado
válka za demokracii
jsem atomová bomba
jsem explodující hvězda
jsem zapadlej trpaslík
a mám jen pět cigaret
Autor humus, 27.12.2009
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: urcite.me.neznas, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krutej ten konec...pěkně metaforické :D...

17.01.2010 15:03:00 | urcite.me.neznas

tohle je můj šálek kávy. trošku mi tím připomínáš jirku archalouse. to je hned po mne ten nejhorší básník všech dob:) vítek na literu, bratře:)

09.01.2010 16:40:00 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí