Malý smutek

Malý smutek

Vložit do úst slova,
ta opakovat stále znova.

Být hračkou osudu
ve městě, kde nebydlí nikdo známý,
chodit jak tělo bez duše
a němě trpět všechny, co z vás souhlas mámí.

Bez objetí, i ruky a slova pohlazení,
bez doteku citu a lásky na zádech mrazení.
Bez všeho toho, co z dívky dělá ženu
a z malého chlapce dospělého muže,
bez toho, kvůli čemu vykvete z poupěte růže.

Života síla, smrti věčnost,
oddanost světu, klamná věrnost.
Nevím, co na světě mě už drží,
když každý brýle čiroskelné
vidoucí vinu jeho mlží...
Autor tmavovlaska93, 27.12.2009
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: Oťas, Isquieasuus, Lioness, Psavec, WhiteSkull, Giginka, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásný a bolestivý :'( Ale nádherné!

27.12.2009 02:29:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí