Válečné rozvodové řízení

Válečné rozvodové řízení

Anotace: ***

V bundě
mám mapu
ta tě navede
na správnou cestu
buď opatrná
mnoho žen selhalo
neříkám to proto
že my muži jsme
opatrnější
v jistých věcech
to je věc názoru
nemyslíš?
vezmi si můj
obrněný tank
neprůstřelnou vestu
a kalachnikov
ne, to je zbraň
ano, bude zapotřebí
je to cesta drsná
těžká a strastiplná
na jejím konci
tě čeká svoboda
neboj se
cože?
že sis takto rozvodní
řízení nepředstavovala?
já taky ne
ale mnoho žen
takto opustilo
své muže
jak potom žili
či nežili
záleželo na nich
krutý úsměv
***
mužské plemeno
si zvolilo
k rozvodu
cestu pohodlnější
zákeřní to padouchové
**
oni nikdy nemluvili
ale konali
Autor Tomáš Přidal, 27.12.2009
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí