V malinkém kostelíku

V malinkém kostelíku

Anotace: Na štědrý den odpoledne

Zapadalo slunce
za kostelní věž
pronášeli modlitbu
já ji říkal též.

Podivný pokoj
rozlil se ve mně
bylo mi krásně
když říkali jemně.

Najednou vidíš
další vpřed cestu
vine se klikatě
k horám, ne k městu.

V jediném mžiku
úděl svůj víš
děkuji anděli
nade mnou bdíš.
Autor Čoki, 27.12.2009
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jsem přece anděl strážný
usměj se,nebuď tak vážný...

27.12.2009 16:51:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí