Na poušti

Na poušti

Anotace: vše se odpouští

Písek samý
tráva žádná
horka jsou tu
taky řádná.

Nakrmit chci
svoje stáda
hladoví jsou
krčí záda.

Z horka chytil
pláni písečné
úpal a ještě
též oko ječné.

Zastavil na kopci
na velké duně
by zjistil vzápětí
duše že stůně.

Navždy uschly
kvítky v klopě
vítr fouká
písek v stopě.
Autor Čoki, 27.12.2009
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš,zabloudit v poušti
to se neodpouští...

27.12.2009 16:48:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí