Pospolu

Pospolu

Anotace: Hej sorry, tady nemůžu být, jdu pryč, tam mezi své...

Sedíme a čekáme na to co nemáme
když chceme, musíme zaplatit
abychom mohli vstoupit
a odgrcnout si...

Takhle jsme si to nepředstavovali...

Každý chtěl nějakou kočičku
aby ji mohl mačkat prsíčka
blahem ji rozcuchat vlásky
a ochraňovat ji svými pažemi

jenže ony nepřišly
nebo byly uřvané a šílené
jako my

a ty nové?
ty akurát vyděsímě těmi našimi ksichty
jakoby vytesanými ze skály
s vytřeštěnýma očima jako vrazi...
a raději nemluvit, hlavně nemluvit!
Autor Robby Hartmann, 27.12.2009
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí