Má inspirace

Má inspirace

Anotace: pro děti na dobrou noc

Slyším zvuky tekoucí vody
vodopády sprchy,vidím mlžný opar
sám sebe jen těžko,
milé děti nebojte se mrtvého dědy
už vám neublíží, vidím ho malého,
jsi zlá bytosti z jiného světa
jsem osahávatelem sama sebe
miluji se,
milé děti už se nemusíte bát
mluvícího medvídka-je mrtvý
už nepromluví.
žiletka se dotýkala ohanbý a mé tváře
jak průzračné zrcadlo
odrazem mé onanie
milé děti už se nebojte spánku
zaručuji vám antinarkolepsii
už nikdy neusnete
vystupuji za jízdy do kamených zdí
které mne zavedou do otevřené mysli
milé děti už se nebojte žalu
odletěl proti větru
žiletka se dotýkala tepny
ne mojí nejsem přece magor...
Autor Lipschowski, 28.12.2009
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí