Čekání...

Čekání...

Čekám tady vkleče
marně každý večer
na múzu, co vítr odvál
za daleké hory.

Říkat si,
že srdce bolí,
ale čas to vyléčí,
není zas tak správné asi...

Čas, ten hrany smutku zjemní,
avšak tím, co bol zažene,
je jen lidské pohlazení...

K rozehřátí srdíčka
stačí malé pousmání.
A hned velká bolístka
na menší se rázem změní...
Autor tmavovlaska93, 29.12.2009
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Oťas, Isquieasuus, Bíša, carodejka, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

30.12.2009 22:57:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí