Jizvy

Jizvy

Anotace: po těle i vně

Jizvy po těle
vzpomínky z války
přemítám nesměle
ty roky zpátky.

Chladné pohledy
přátel z fotek
skrz krev z palety
blyštících kulek.
Skrz strach
a pocit provinění,
že jsem vrah
ač z donucení.
Že zabil jsem,
abych přežil – ale přece!
Že tím hlasem,
co mě děsil – bylo vlastní srdce!
Autor vinci, 29.12.2009
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Oťas, Fog, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí