Krabička od zápalek

Krabička od zápalek

Anotace: ***

Mamičko má,
ty jsi krabička od zápalek,
a já v ní, muška s utrhanýma křídlama.

Otrhaly je děti,
co neměly si s kým hrát,
zavřely bzučícího broučka
a šly s klidem spát.

Máme hračku k Barbie domu,
Barbie má své zvířátko,
které ovšem zakrátko,
umře, trpí, pozlátko.

Já ale žiji.
Bzučím na plné kolo,
které se ale odrazí
o stěny krabičky
a i když mně už praskly
ušní bubínky,
nikdo o mně neví.

Jen mamička,
má krabička od zápalek
mě má dobře uschovanou
a všechna dřívka letící
mým směrem podpálí
a odhodí daleko pryč.
Autor jerabina, 30.12.2009
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Oťas, susana načeva, devcatko z jetele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mě přeceňuješ, takový talent nemám. Ale dík za pohled na věc.

05.01.2010 13:19:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí