Těžký život umělců I.

Těžký život umělců I.

Anotace: .................

Těžký život umělců
co jen s prázdným plátnem?
jakými barvami
pokrýt prázdná místa
co jen v mém srdci vítězí
letní slunce
podzimní listí

maluji do obrazů
svou duši
roztříštěnou ve sněhových závějích

koho jen namalovat?
vím o ní

nestyď se
neznámá
odhal mi tvé tělo
neboj se
důvěřuj mi
nejsem ten, který tě zradí
jak Jidáš
ten z cizí krve
který přátele zradil

malíř jen jsem
kterému se líbíš
buď mojí Venuší
barevně zářící
ve slunečnicových lánech

jsi dámou z Champs-Elyséese
děvkou z náměstí Pigalle
na mých obrazech
vystupuješ v rolích
o kterých sním………….
Autor Vlk v rouše, 30.12.2009
Přečteno 318x
Tipy 33
Poslední tipující: enigman, fuu, Dark Wolfy, Holis, dream in emptiness, Bíša, Dota Slunská, hašlerka, Sýkorka07, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, třeba jednou...

01.01.2010 21:33:00 | Dark Wolfy

st!

30.12.2009 17:38:00 | hašlerka

St,líbí...

30.12.2009 10:34:00 | Květka Š.

...chystám se malovat svatou "děvku" s děťátkem

30.12.2009 09:13:00 | WAYWARD

Venuše mezi slunečnicemi, bojuje o to, aby nezatížila kořeny jejích sokyní a zatím se vznáší...někde v povětří.

30.12.2009 02:18:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí