Tobě...

Tobě...

Anotace: Pozdně noční povzdech.

Tobě...

Jsi pro mne ten nejsladší trest,
jsi noční můra, kterou se hýčkám.
Ty jsi tou z nejsladších cest....
kterou se ubírám, aby spadla mi víčka.

Jsi sladkou oponou, která se zvedá.
Já vím že nemohu, přec mi to nedá.
Tvých sladkých rtů maliní,
tvých očí hlubiny....
Nelze být nevinný
a kdo to zaviní.....
se pokouším zjistit. A v duchu je hýčkám.
Mé nemocné představy, mé chromé vidiny.
Zavírám oči, zamykám víčka.
Choulím se,doufám, že jsem jen jediný.

Jsi sladkým snem od rána do noci,
jsi naděje poslední, kterou mi seberou,
jsi ránou na duši,bez první pomoci.
Jako jsem pro tebe popravčí sekerou!

Jsi jako do ráje poslední rozcestí...
slzami značená, jediná stezka.
A já jsem ten, co přináší neštěstí....
Tak slepě hloupý - a ty jsi tak hezká!
Autor o.a.k., 30.12.2009
Přečteno 424x
Tipy 3
Poslední tipující: Reason
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí