Mikropovídka-Jmenoval se Robertek

Mikropovídka-Jmenoval se Robertek

Anotace: pro pobavení.....snad se zalíbí....viz. Jankovo tajemství, Kyklopka a Honec (zde zveřejněné mikropovídky) Tady je další z nich:-) Byl bych rád za kritiku, děkuju a přeji všem literákům spoustu chutě do tvorby a všechno nejlepší do nového roku:)

Běž!
Kam?
Pryč!
Proč?
Nenávidím tě!
Cože?
Rozuměls?!
No...jo!
Tak vypadni!
Proč ta slova?
Seš hajzl!
Já?!
Neslyšels?
Slyšel, ale...
Tak padej!
Počkej....
Nečekám!
Třísknutí dveří....
Zmiz!
Buch!
Zapadla závora.
Sám.
Před dveřmi.
Vzlykot.
***
V hospodě.
dám si dvacet....
běž dom, ne?
...panáků,ne?
aha, tááák!
se ožereš!
taky chcu!
dvě stovky!
Tolik?!
Tak pij vodu!
(Smích)
Teče všude.
No právě.
Dal peníze.
Někdo umřel?
Vyhodili mě.
(vzlyk)
Z práce?
Z domu.
(táhlý vzlyk)
Zbláznili se?
Načisto!
(třetí vzlyk)
(druhý táhlý)
Neřvi!
Mně se chce!
(Bouřlivý smích)
Oni se smějí?
Já se nesměju.
Ty seš kamarád.
To víš, že jo!
Obejmutí.
Pusinka.
Fuj, co to....
Přátelská, ne?
Buzno!
Já jsem Robertek!
To vidim.
Lokál oněměl!
Zardění hosté.
Zmatený čtenář.
Autor Tomáš Přidal, 30.12.2009
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí