Snílek

Snílek

Anotace: Konečně jsem to vyjádřil, ale bestak je to dočasnej afekt... ;-)

Žiji fantazií,
realitu do tmy zamykám.
Barvy do očí bijí,
brány do svého světa odmykám.

To co nebylo,
náhle je tu semnou.
Časové pásmo skončilo,
zabil jsem dobu temnou.

Úsměv zalepil mi ústa,
rozkoší se rozpadám.
Proč realita je tak pustá?
V ní jak květina uvadám!

Náhle vše se mění!
Ooo né!Vracím se zpět.
Opět slyším klení
a nekonečný hněv…
Autor eddy1 1 11, 30.12.2009
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: toulavá naděje, malá slečna, hašlerka, Danielle, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí