Malíř

Malíř

Anotace: ...

Malíř má krásný vlasy
minulosti a mě
zajímalo co s tím

Obrazy mě podobný maloval
do noci a já pak ani
nezaplatil za
chmurný díla infarktů
v maskách veselí

Ta žlutá kazí skutečnost
vždyť celou svou
dobu procházel jsem
alejí zhasnutých světel
a občas se válel na
zmoklém listí
s kudlou v břiše
Hlavní je že byla tma

Malíř má krásný vlasy
minulosti ale já
jsem asi sklouznul někam
jinam nebo si to nepamatuju

On zapomněl a hraje si
na malíře s krásnými
vlasy
minulosti
Autor tukiy, 31.12.2009
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle mě se to nedá číst...
Je to kulhavý a o ničem, a když už se snažíš o nějakej rým, tak fakt nějakej rým ****!!!

15.01.2010 17:04:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí