Píseň žáků

Píseň žáků

Anotace: Báseň určená učitelům k přečtení. Avšak přečtěte si ji i vy, kdo učiteli nejste. Budu velmi rád za Vaše komentáře.

Píseň žáků (adresovaná učitelům)

Dáváte nám informace,
to lze získat kdekoliv,
a dáváte testy a známky.
Stavíte nás do formace
jako v plotě šrámky.
Dejte si s náma těch pár piv...

Vždyť čumíte jako kněží
a bláhově myslíte si,
že vám každý věří.
To jsou jen vaše sny a běsi!

Naše práce je tou Vaší,
my naučit se musíme vše.
Vzpoura Vám tu raší.
Vždyť nám je z práce Vaší zle!!

Měli jste dělat metaře.
Vaše práce je znouzectnost.
Jste pro nás buzerant a cizí host.
S radostí pliveme Vám do tváře...

Od tmy do tmy
sedíme v záři světel.
Kdyby jen někdo věděl
" Proč zrovna my? "

Nás formuje jen náš vzácný zájem o věc.
Proto školní lavice nás jen prudí.
Však vy nehledáte, co každý z nás umí.
Vidíte jen naše chyby, to je všeho konec.

Nás nemůžete chápat
ani se to od Vás nechce.
Kompromis najde se lehce:
Nechte nás sakra v lavicích chrápat.

A další kaňka v sešitě...
Autor Dominik Plesr, 31.12.2009
Přečteno 321x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Od tmy do tmy
sedíme v záři světel.
Kdyby jen někdo věděl
" Proč zrovna my? "

:) šišmarja to by určitě podepsal každej učitel :)

06.01.2010 21:14:00 | pamp_elka

st**

31.12.2009 15:22:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí