Modlitba ke slunci

Modlitba ke slunci

Anotace: my rozhodujeme jen o tom, co uděláme s časem, který nám byl přidělen...

Ach vílo,
ach lásko,
ty jediná víš…

jsi moudrá

držíš pevně ve svých dlaních naše osudy
šeptáš sladce něžná slůvka přímo k našim srdcím
prozáříš temnotu lidských panických úzkostí

a plytké duše roztanou pod doteky tvých paprsků

vím, že po kruté noci strachu a bezvědomí, přijde zase nový den

nové ráno, nový smích, nová vůně, polibek, naděje

a vycházející slunce

vysušíš slzy, zahřeješ mé zkřehlé údy

a znovu mi dáš vůli žít

na tvém palouku tančí víly a zpívají elfové

skláním se před tebou….



není Boha v nás, je jen Slunce
Autor Mrs.Inspiration, 31.12.2009
Přečteno 739x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, ilona, tvoje líčko. ale můj ďolíček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné.

05.01.2010 20:09:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí