Přeju Vám krásný nový rok

Přeju Vám krásný nový rok

Anotace: Končí zas rok plný krásných i smutných chvil

Poslední hodiny pozbydou čas,
poslední den v roce už je tu zas.
Končí zas rok plný krásných i smutných chvil,
Vysněných hororů,pohádek i krásných lesních víl!
Nebuďme smutní z nesplněných krásných snů,
vždyť na to máme nový rok plný nádherných dnů.
Vykročme s nadějí a láskou v srdci do nových začátků,
tak jako roky předešlé a jejich předsevzetí z vysněných počátků.
Přeju Vám krásný nový rok i hodně štěstíčka,
aby byla sladká Vaše životní cestička!
Autor ranenesrdce, 01.01.2010
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí