Rád bych sloužil.....

Rád bych sloužil.....

Anotace: vojákem tělem i duší...

Rád bych sloužil
V armádě bezejmenných….
V zástupu vyrovnaných
Uniformovaných lokajů….

Bojoval za práva
Nakloněn doprava
Bez agrese
Roznášel depeše….

Se zbraní za pasem
Zavání trapasem
S jistou arogancí
Chudáci branci….

Lidu sloužíme
Pomníky stavíme
Neznámým vojínům
Se klaníme….

Poté, co zahynem
Pro vládu, pro děti
Zůstane z mramoru
Epitaf se jmény navěky
Autor v.hercik, 01.01.2010
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí