Když se setmí

Když se setmí

Anotace: podle toho jak to kdo veme....vícevýznamová básnička,někdo si může říct je to o upírovy co se nedokáže vyrovnat s tím čím se stal,nebo o člověku který má strach sám ze sebe,nebo tak něco sama nevim co to má bejt :-)

Když kolem všechno usíná,
věděl si,že to takhle půjde dál,
všechno se měnit začíná,
když vzpomeneš si jak ses toho strasně bál.
Tak zkusils druhou šanci nepropást,
však vítr tiše šeptá,
že na tu ztracenou tvoji druhou část
se už dávno nikdo neptá.
Doufáš,že tě nekdo zachrání,
ale nespoléháš na ně,
když ti i vlastní odraz hrůzu nahání
víš,že o pomoc voláš marně.
Autor T.e.r.i, 03.01.2010
Přečteno 409x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, harmony, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí