Hvězdy

Hvězdy

Anotace: ....příběh o lásce....

Počítala jsem hvězdy,avšak spočítat jsem je nemohla.Pozorovala jsem kapičky deště,ale nic jsem neviděla.Hledala jsem lásku,a hle,našla jsem!!Nevěřila jsem,že můžeš bát sám!! Copak tak krásný princ nikoho nemá??.....Pak asi mezi námi přeskočila jiskra a my jsem spolu začali choditi,nemohla jsem tomu uvěřiti,ale dnes tomu věřím,vím,že jsem se hledali,až jsem se našli!!Možná,že to byla cesta trnitá,ale společnýma silami jsem vše spolu zvládli!!.....Od té doby spolu chodíme a já vím,že ta jiskra nikdy nevyhasne!!...Už nejsme dva,ale pouze jedna velká hromádka velkého štěstí,které nás potkalo!! Jsem ráda,Miláčku,že jsi to právě ty,komu mé srdce patří,ty jsi ten nejlepší,kterého já miluji a nechci ztratit!!!......MILUJI TĚ,MILÁČKU,..:-* !!
Autor Lulan, 04.01.2010
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí