Yvonne

Yvonne

Anotace: -

Tvůj rozlezlý mozek
plný prohnilých představ
ti zastínil mysl

Už nemůžeš myslet
Nejde to
Nastal tvůj osobní

STOP TIME

Nadáváš! Kleješ!
Stejně víš
že za to opět může ona

Ta prolezlá hadí žena
jménem Yvonne
.
Autor Teny, 06.01.2010
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí