Anotace: -


chtěla bych být labutí
na zamrzlém jezeře


chtěla bych být kaz
uvízlý v zubní mezeře


chtěla bych líbat
jak sexy bohyně


ze všeho nejvíc
bych chtěla být sokyně

Mně
pohrávat s muži se zachtělo
s těmi
kterým už čelo se svraštělo


něhu dám jim ráda
všem
Však o co jde

už jsem
v něm
Autor Teny, 06.01.2010
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v nem? sem nejak nepobral...

24.07.2010 22:14:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí