Kam?

Kam?

Anotace: ...

Kam ses dívala, když jsi voněla sírou?
Tou nocí proplula modrá
Ty jsi žhnula a dosedala silou
Na tři těla
Na učebnici druhého ročníku

Tvůj cit pro mezinárodní vztahy
Tvá vášeň pro studium
Kam ses dívala, když ti brali
Kus studu, kus látky, denní vakuum?

Měli plísně na nohou;
Měli opilé obličeje, upocené od zvratek;
Měli písně na prsou;
Měli všeho dost, jen ne tebe,
Měli kosti a ty sůl

To ráno jsem tě potkal u pokoje

V rukou smích, v očích zážitky
Dubová barva úst, piha, co nejde skrýt
Sklenice vody, jsi tak vysušená

Odpusť, ráno nejsem básníkem
Zvolal jsem: Hoši, ta kurva vám teď odešla.
Autor Faist, 06.01.2010
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí