ještě není pozdě

ještě není pozdě

Anotace: myšlenky co mě zrovna napadaj :)

Sbírka: Naděje

Ležíš vedle mě
a tiše pohráváš si
s dechem
hlavu zabořenou
někde hluboho v polštáři..
a já říkám si
že možná ještě
malinká šance
někde existuje
že jenom možná
je to věc
co náš příběh utváří
a že prostě možná
ještě není pozdě...
Autor TedelyBear, 06.01.2010
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí