Otázky

Otázky

Anotace: Ptám se...

Proč lidé umírají,
když je vždy pro co žít?
Proč oči na věčnost zavírají
a nesmí tu už déle být?

Proč láska bolí,
když i dává?
Proč se lásky někdo bojí
a nikomu ji nerozdává?

Proč chceme přátele,
když máme lásku?
Proč v přátelství tápeme
a nesundáme masku?

Proč vůbec žijeme,
když život trvá krátce?
Že by proto,
abychom vyhráli v životní sázce?
Autor Vavu, 06.01.2010
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: beerushka, Ypsilone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mě těší :-)

08.01.2010 07:32:00 | Vavu

tvou Báseň jsem si přečetl dvakrát,a to se mi často nestává...

08.01.2010 00:26:00 | Ypsilone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí