Lidský pláč,andělský polibek

Lidský pláč,andělský polibek

Anotace: .....O tom,že si máme vážit lidích kolem,neboť jsou to naši malí andělé!!!

Na Zemi jsou taky andělé.Občas s myslíme,že jsou to obyčejní lidé,ale jejich vnitro je jiné.Dokážou pomoci,potěšit,pohladit,ale my si toho občas ani nevšimneme.Možná,až ve chvíli,kdy nás anděl opustÍ.Zjistíme,že s čím nám dříve andělíček pomáhal,to musíme najednnou zvládnout sami.Tak proto si važme andělíčků,neboť se může pod jejich křídlo schovat!!Potěšme andělíčky pohlazením,krásným slovíčkem, i třeba malým dárečkem!! I ty jsi takový malý anděl,co s křídly mává!!......Každý den máme spoustu příležitostí,kdy tomu druhému můžeme udělat radost. A je jenom na nás jestli tuto příležitost využijem!!....Někdy je dobré slovíčko,i více!!,...
Autor Lulan, 06.01.2010
Přečteno 556x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí