Jen několik písmen z abecedy

Jen několik písmen z abecedy

Anotace: ...

Jsou to jen písmena abecedy
která se každý z nás
naučil číst a psát

Bylo to lehčí v době kdy milovat
neměli jsme ještě znát

Je za námi tolik nálezů
a tolik ztrát
jen někdy bylo vše tak akorát

Do kmenů stoletých stromů
nožem vyrytá a dávno zapomenutá
písmena prvních lásek jsou ukrytá

Ve tváři hlubina vrásek odžitá
od sněhových vloček půjčená barva
pro vlasy

To vše pro krásy viděné očima
které poznaly jak milovat

Jsou to jen písmena z abecedy
která se každý
snad
naučil znát ...
Autor Hančí, 06.01.2010
Přečteno 415x
Tipy 19
Poslední tipující: strawbery, Roko, Divoženka1, j.c., Bíša, Janika, TetaKazi, susana načeva, enigman, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám písmena z abecedy
pak přibylo ró a mí
do algebry vnik jsem vědy
pubertu co uklidní

všechna mé lásky neobsáhly
jsou dvě, co nezarostl mech,
jejich odchod byl tak náhlý
však s nimi aspoň snít mě nech
***
Jiří senior

11.01.2010 18:57:00 | j.c.

Přesně tak jsem to chtěla napsat - snad...

08.01.2010 23:03:00 | TetaKazi

snad...

07.01.2010 12:10:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí