Když jsem šel z hub...

Když jsem šel z hub...

Anotace: ???

Když jsem šel z hub,
našel jsem zub.
U zubu sanici
a u ní palici.
Divím se velice,
že u té palice
jsou taky červíci.
Běhají palicí
až k tomu zubu.
Tak držím hubu.
A taky krok.
Už je to rok,
co jsem šel z hub
a strejda,ten hňup
mě kecama z palice
vytočil nejvíce.
Tak jsem ho palicí
praštil po sanici,
až mu ten zub
spadl do hub.

A tak jsem po roce viděl zas strejdu,
příští rok na houby radši už nejdu.
Ne že bych na houby neměl už nervy.
...jen trochu vadí mi v palici červy!
Autor o.a.k., 06.01.2010
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

B. o. m. b. a. !!! (bravurní, oslnivé, masakrózní, brilantní, anekdotické !!!)

07.01.2010 09:27:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí